Barcs városában a Gyógyfürdő és Rekreációs Központ nyilvános parkolójában telepítettük a TEA Pont elektromos autó töltőhálózatának legújabb tagját egy AGT Public Pro 2 x 22 kW-os Type2 AC töltőoszlopot.
A helyszínen 3x63A elektromos kapacitás áll rendelkezésre szabadon, a dupla csatlakozóval szerelt töltőállomás megtáplálására, így a két csatlakozón stabilan, egyszerre is kiadható a 22 – 22 kW teljesítmény.
A szálcsiszolt rozsdamentes acél készülék időtálló és impozáns megjelenésű, funkcionális dísze a fürdő parkolójának. A töltőoszlop közforgalmú helyszínen található, 24 órában megközelíthető és használható a létesítmény nyitvatartásától függetlenül.
A töltési lehetőség nyilvános, fizetős szolgáltatás. Díja: 75,- Ft/kWh + 1,- Ft/perc.
A töltést indítani a készüléken található QR kód leolvasásával, RFID kártyával vagy a map.gyorstoltok.hu oldalon található térképről lehet a készülék ikonjára történő kattintással. Az elektromos autó töltőállomást és telepítését Barcs Város Önkormányzata finanszírozta. Üzemeltetője a Sarkcsillag Invest Kft. A településen és környékén a projekt megvalósulását megelőzően nem volt nyilvánosan elérhető elektromos autó töltőállomás.