A városi és agglomerációs mobilitás, napi ingázás, amelyre már minden elektromos autó típus megfelelő lehet.

Kutatások igazolják, hogy a közlekedők 90%-a 100 km-nél kevesebbet vezet az év 350 napján. A villanyautózás élhetőbb városi környezetet teremt azzal, hogy csökkenti a város levegőjének szennyezettségét, az üvegházhatást okozó gázok kibocsátását és a zajártalmakat. Tisztább, csendesebb, élhetőbb környezetet biztosít a városban élő emberek számára. A nagyságrendekkel alacsonyabb energiafogyasztás a fenntartható fejlődést segíti, melyhez közelebb kerülhetünk az elektromos járművek használatával.

A közlekedés kultúrában végbemenő innovációhoz feltétel az elektromos járművek elterjedés. Az új típusú közlekedéshez létfontoságú a megfelelően átgondolt töltőinfrastruktúra létrehozása. A célállomásokon elhelyezett töltőállomások legalább annyira fontos szerepet töltenek be a hálózatban, mint a gyors továbbhaladást biztosító, főutak és autópályák mellé telepített villámtöltők.

Mi az AGT-nél évek óta elektromos autókkal közlekedünk, így testközelből ismerjük a felmerülő problémákat.

Elsődleges célunk kimagasló minőségű termék előállítása, ezért töltőink fejlesztése során mindent alárendeltünk a megbízhatóságnak. Partnereink visszajelzése alapján minden általunk tervezett, gyártott és telepített töltőállomásunk hosszú idő óta kifogástalanul üzemel.