Barion Pixel

Szállítási módok

A vásárló a rendelés leadásakor az alábbi szállítási módok közül választhatsz:

Személyes átvétel Székesfehérváron

Üzletünk Székesfehérváron, a Kadocsa utca 1/b. szám alatt található, ahol nem csak a rendelés átvételére van lehetőség, hanem bármely általunk forgalmazott termék megvásárlására is. Könnyű megközelíthetőség, jó parkolási lehetőség.

Személyes átvétel esetén nincs szállítási költség.

MPL logoHázhoz szállítás

MPL Magyar Posta Logisztika Futárszolgálat

A házhoz szállítást Magyarország területén az MPL futárszolgálaton keresztül biztosítjuk. A kiszállítás előtti napon e-mailben értesítjük vásárlóinkat a csomag feladásáról.

Standard csomag

Minden olyan csomag standard csomagnak tekintendő, aminek a leghosszabb kiterjedési mérete nem éri a 100 cm-t. Az ilyen csomagokat az alábbi szállítási díjakkal szállítjuk.

A házhoz szállítás díja előreutalás, bankkártyás fizetés és utánvétel esetén: 2 090 Ft

30 000 Ft-ot meghaladó rendelés esetén nincs házhoz szállítási díj, a kiszállítás ingyenes!

Nem szállítható csomag

Azon csomagok, amik egyik kiterjedési mérete meghaladja a 2 métert, valamint a három befoglaló mérete eléri a 3 métert, nem szállítható. Ezek a csomagok csak személyesen vehetők át üzletünkben.

A kiszállítás általában a feladást követő napon 8 és 17 óra között történik. Kérünk, hogy olyan címet és elérhetőséget adj meg, ahol, illetve amin akár munkaidőben is el tudnak érni.

Az arra vonatkozó kéréseket, hogy a nap mely szakában történjen a kiszállítás, sajnos nem tudjuk teljesíteni, mivel a futárszolgálat tőlünk független és ilyen jellegű opciót nem kínálnak.

Amennyiben a futár nem tudja átadni a csomagot, úgy értesítőt hagy és másnap újra megpróbálja kézbesíteni. Ismételt sikertelen kézbesítés esetén a közeli postahivatalban leadja, ahol további 10 napig még megőrzik a csomagot.

Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén az oda- és visszaszállítás díja a megrendelőt terheli, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani.

A vásárló köteles átvételkor a csomag sértetlenségét és a termékek darabszámát ellenőrizni és az átvételi elismervényt aláírni. Amennyiben a csomagolás sérült, jegyzőkönyvben kell rögzíteni a hibát.

Az oldalon feltüntetett szállítási határidő minden esetben várható szállítási időt jelent, a tényleges időpont függ a futárszolgálattól is, ezért az ezektől való eltérésért az Eladó felelősséget nem vállal.

Postapont logoPostaPontra történő szállítás

PostaPont csomagautomata, MOL kút, COOP Áruház, Postán maradó csomag

Az MPL Magyar Posta Logisztikai futárszolgálat lehetőséget biztosít úgynevezett postapontra történő szállításra. Ilyenek az ország több ezer pontján kihelyezett csomagautomaták, az összes hazai MOL benzinkút, valamint néhány Coop Áruház is. Valamint kérheted csomagod a hozzád legközelebb eső postára is, mint postán maradó küldeményt. Bárhova is kéred ezek közül a csomagot, mindenhol van lehetőség kártyás fizetésre, illetve a csomagautomatákat kivéve készpénzes fizetésre is. Természetesen, ha rendelés összegét előre kifizetted, akkor ingyen tudod átvenni a csomagot.

A PostaPontra történő szállítás díja előreutalás, bankkártyás fizetés és utánvétel esetén: 1 390 Ft

30 000 Ft-ot meghaladó rendelés esetén nincs szállítási díj, a kiszállítás ingyenes!

Túlméretes csomagok kiszállítása postapontra nem lehetséges.

Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén az oda- és visszaszállítás díja a megrendelőt terheli, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani.

Fizetési módok

A megrendelési folyamat során az alábbi fizetési módok közül választhatsz:

Banki átutalás (előreutalás)

Vevő a megrendelését követően a megrendelt termék vagy termékek ellenértékét, valamint a felmerülő szállítási költségek díját előre átutalja az alábbi bankszámlaszámra:

A kedvezményezett neve: Webshop Hungary Kft.

Bankszámlaszám: 11736006-21468524

Számlavezető: OTP Bank Nyrt. Magyarország

A közleményben kérjük tüntesd fel a rendelés számát, melyet a rendelést visszaigazoló e-mail tartalmaz.

Egy rendelés akkor számít kifizetettnek, amikor a rendelés ellenértéke beérkezett bankszámlánkra.

Amennyiben ezt a fizetési módot választod, úgy a rendelés leadásától számított 1 héten belül van lehetőséged a tranzakció lebonyolítására, ellenkező esetben a rendelés lemondottnak minősül és törlésre kerül.

Online bankkártyás fizetés - Barion

Webáruházunk a Barion Payment Zrt által üzemeltetett Barion Smart Gateway kártyás fizetési rendszert használja, így a megrendelt termékek, valamint a szállítási költség ellenértékét akár online is kifizetheted a szükséges bankkártya adatok megadása után. A megrendelés végén az Albaszerszám Webshop át fog irányítani a Barion biztonságos felületére, ahol az alábbi adatokat kell megadni a sikeres fizetéshez: Kártyán levő név, kártyaszám, lejárat, biztonsági kód.

Ha az adatok pontosak és a számlán van megfelelő fedezet, akkor a sikeres tranzakció után visszajutsz a webshop oldalára. Mindenről természetesen tájékoztató e-mailt is fogsz kapni.

A Barion bankkártyás fizetésről bővebben itt olvashatsz.

barion-card-payment-mark-2017-1200px.png

Utánvét

MPL futárszolgálattal történő kézbesítés esetén a Vevő (Címzett) a csomag átvételekor fizeti ki a megrendelt termékek és a szállítási díj együttes összegét a futárnak. A kifizetés történhet készpénzzel vagy a futárnál levő POS teminálon keresztül bankkártyával is.

Készpénz

Személyes átvételt választott vásárlók az áru átvételekor tudják a megrendelt termékek ellenértékét kiegyenlíteni. Üzletünkben van lehetőség bankkártyás és természetesen készpénzes fizetésre is.